EL RIO SNACKTAXI

EL RIO SNACKTAXI De Snacktaxi!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2378 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij El Rio snacktaxi. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 22:23 De inhoud van mijn bestelling klopte niet helemaal. Ik had 2 x een 100 ml Ben & Jerry's besteld, kreeg maar 1. Ook had ik zout op mijn patat aangegeven, en ik kreeg kruiden. Omdat he laat was en ik honger had, heb ik het zo gelaten..
26 jun 2022 om 19:37 Lekker gegeten. 1 bestelling vergeten maar werd snel na geleverd. Complimenten
23 jun 2022 om 2:02 Heerlijke friet en snacks. Bestel vaak nog na werk rond 11e en de kwaliteit is altijd erg goed. Mijn complimenten!
19 jun 2022 om 20:53 Heerlijke friet, sneller bezorgd dan verwacht en aangegeven, alles lekker warm. Top!
19 jun 2022 om 13:13 5 minuten na de aangegeven tijd hebben we even gebeld, toen waren ze nog bezig met de bestelling en duurde het nog weer 15 minuten voor het bezorgd werd. Het eten was wel lekker maar was al wat afgekoeld.
17 jun 2022 om 19:23 Kip was koud en frikandel speciaal zwemt in de saus.laatse keer bestel er niet meer
12 jun 2022 om 8:37 22.45 besteld 01.15 krijg je koud eten
12 jun 2022 om 0:47 Er waren drie orders voor ons daarna duurde het nog anderhalf uur voordat het kwam voor een snackbox. En als je te laat komt, dan zou ik wel aan klantenbinding doen. We kwamen wel vaker hier. Maar daar gaan we nu wel even beter over nadenken
7 jun 2022 om 8:54 Bezorging duurde lang maar het eten was goed
7 jun 2022 om 8:17 Lekkere kapsalon en samengestelde hamburgers gegeten. Het was er 10 min eerder dan de door ons aangegeven voorkeurstijd.
7 jun 2022 om 5:53 Zeer traag, waardeloos. Weet nu dat hier niet weer word besteld
4 jun 2022 om 19:20 Patat en kroket waren lauw, en de patat had kruiden erop terwijl we geen kruiden/zout besteld hadden.