EL RIO SNACKTAXI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2638 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij El Rio snacktaxi. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 23:38 Broodje van burger was wat minder voor de rest super!
4 dec 2022 om 21:39 Precies op tijd geleverd, heerlijke hamburger en nachos echter de Vlaamse frieten kon bijna de helft weg want die waren krap aan gaar. Bleek en slap en glazig, on eetbaar helaas
4 dec 2022 om 20:25 Niet altijd warm,soms lange wacht tijd. Dat kan vlink uitlopen.
3 dec 2022 om 22:31 Belachelijke service. Telefoon ophangen als je verhaal wilt halen waarom je ruim 1.5 uur moet wachten op je eten. En daarna nog 20 minuten moeten wachten.
3 dec 2022 om 21:24 Bezorging ruim 1,5 u na bestelling. Volgens Thuisbezorgd stonden ze al bijna een uur bijna voor de deur, toen naar El Rio gebeld, toen bleek ik '1stvolgende bezorging'. Kwartier later was het er. Niet echt voor herhaling vatbaar. Erg jammer.
3 dec 2022 om 19:54 De bezorging was veel te laat dit ben ik niet gewent van hun
3 dec 2022 om 13:23 Eten kwam helaas koud aan, churros waren niet goed doorbakken. Eten was niet lekker, op de koude friet en het ijs na
2 dec 2022 om 23:06 Heerlijk eten!
2 dec 2022 om 18:08 Altijd goed!! Super
2 dec 2022 om 7:17 Gedeelte van de bestelling niet bezorgd, waardoor in etappes eten. Eten niet erg warm.
2 dec 2022 om 2:28 Prima!
1 dec 2022 om 21:35 Ik bestel hier Nooit weer voor de zo veelste keer koud eten De Bezogers vind altijd wel erg vriendelijk en beleeft